José Andrés
Trayectoria profesional Atraído por la gastronomía desde muy joven, pronto decidió hacer de la cocina su profesión. En 1985 se trasladó a Barcelona para cursar estudios en su Escuela de Restauración y Hostelería. Entre 1985 y 1988 añadió experiencia a sus conocimientos teóricos en varios restaurantes con estrellas Michelín, como El Bulli, donde se convirtió en discípulo de Ferran Adrià, uno de los cocineros que más le ha influido.
Estás vendo %%% do contido deste artigo.
Solicita acceso á túa biblioteca para consultar os nosos recursos electrónicos.
Vantaxes para ser un usuario rexistrado.
Acceso sen restricións a todo o contido da obra.
Só información verificada de selos editoriais de prestixio.
Contido de autores recoñecidos e actualizacións diarias.
A nova plataforma do Consorcio ofrece unha experiencia de busca fácil de usar e altamente utilizable. Contén funcións únicas que che permiten navegar e facer consultas dun xeito áxil e dinámico..
Convenios especiales: Ensino Bibliotecas públicas